Aquatim SA Aquatim SA Aquatim SA Aquatim SA Aquatim SA Aquatim SA
 
Ultimele noutăți

Spălări rețele de distribuție

Publicat la data: 11 Iunie 2021 | în Comunicate de presa Luni, 14 iunie, între orele 9-15, se va opri apa în Butin și Percosova, iar între orele 10-16, în Șemlacu Mare și Șemlacu Mic. Întreruperile vor fi cauzate de lucrările de spălare a rețelelor. Din același motiv, în intervalul 14-18 iunie, între orele 9-15, se va opri zilnic apa în Giulvăz.

Lucrări pe strada Mareșal Constantin Prezan

Publicat la data: 11 Iunie 2021 | în Comunicate de presa Marți, 15 iunie, între orele 9-17, la intersecția străzilor Mareșal Constantin Prezan și Orion se va executa o conectare de conducte. Se va întrerupe apa pe străzile Mareșal Constantin Prezan, Martir Vasile Balmuș, Oglinzilor și Orion.

Program intervenții

Publicat la data: 11 Iunie 2021 | în Anunturi Întrerupem azi apa pe străzile Dimineții, Cercului, Orșova, Sudului, L. Rebreanu, F.C. Ripensia, E. Puhallo Lungu, Prof. Dr. A. Păunescu-Podeanu, Satu Nou și în Moșnița Nouă, Moșnița Veche, Săcălaz, Utvin, Sânandrei.

Spălări rețea distribuție în Lovrin

Publicat la data: 10 Iunie 2021 | în Comunicate de presa În intervalul 14-18 iunie, zilnic între orele 9-15, în Lovrin se va efectua spălarea rețelei de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare. Pe durata lucrărilor, presiunea apei va fi scăzută.

Program intervenții

Publicat la data: 10 Iunie 2021 | în Anunturi Întrerupem azi apa pe străzile Mareșal Al. Averescu (între Salcâmilor și Drubeta), Ripensia, Prof. Dr. A. Păunescu-Podeanu, Orion, Oglinzilor, în zona Parcul Civic și în Remetea Mare, Moșnița Nouă, Moșnița Veche și Carani.

Apa potabilă nu este pentru udatul grădinilor

Publicat la data: 9 Iunie 2021 | în Comunicate de presa Având în vedere temperaturile crescute și lipsa precipitațiilor din ultima perioadă, Aquatim S.A. face încă un apel către consumatori să evite utilizarea apei potabile pentru udatul grădinilor. Acest lucru este cu atât mai necesar în sezonul estival, când crește consumul menajer al apei de la robinet.
...