Vidanjare

 

Aquatim asigură servicii de vidanjare pentru persoane fizice și instituții. Pentru agenţi economici, Aquatim asigură numai serviciul de preluare şi procesare a apelor uzate la stația de epurare, cu condiţia ca acestea să respecte indicatorii specificaţi în normativul NTPA 002.

Tarifele sunt disponibile în secțiunea Tarife și facturăContravaloarea serviciilor se calculează în funcție de volumul vidanjat și distanța de deplasare a utilajelor speciale. 

Utilajele specializate ale societății – vidanje și autospeciale combinate womă-vidanjă – sunt folosite, PRIORITAR, pentru programele de mentenanță a rețelelor publice de canalizare.

Persoanele fizice și asociaţiile de proprietari pot benefica de serviciul de vidanjare, numai după realizarea plății serviciului, conform facturii emise de Aquatim.

Plata se face la casieriile Aquatim de pe str. Gheorghe Lazăr nr. 11/a (luni-vineri, 7:30-15:30) și pe str. Enric Baader nr. 11 (luni-vineri, 8:00-15:30). Relații se pot obține la telefon: 0356 914 (luni, vineri, 7:30-19:00) pentru Timișoara și localitățile învecinate și la sucursalele Aquatim din Buziaș, Deta, Făget, Jimbolia, Sânnicolau Mare pentru restul localităților (contact sucursale).

Agenții economici pot beneficia de serviciul de preluare și procesare a apelor uzate dacă:

- au un contract încheiat cu o firma de vidanjare și transport;
- sunt îndeplinite condițiile de calitate ale apei uzate (buletin de analiză emis de un laborator specializat);
- dețin avizul tehnic de vidanjare, emis de Serviciul tehnic Aquatim.
Prestarea serviciului de primire și procesare a apei uzate în stația de epurare se face în baza unui contract, încheiat cu Aquatim.

Date de contact ale firmelor care prestează servicii de vidanjare se pot găsi în lista alăturată:


  Firme care asigură servicii de vidanjare și transport

Laboratorul Aquatim realizează analize ale apei uzate, la cererea clienților. Contact: 0256 201357, luni-vineri, 8-15.

 

Aquatim NU PREIA, în staţia de epurare, deşeuri rezultate de la separatoarele de grăsimi, uleiuri, produse petroliere şi deşeuri grosiere, altele decât cele provenite din metabolismul uman.